zeilen op het ijsselmeer, zeilen op een lemsteraak, bedrijfsuitje, relatiebeheer, teambuildingzeilen op het ijsselmeer, bedrijfsuitje, relatiebeheer, teambuilding
Compleet verzorgde dagtochten op luxe platbodemjacht.
Zet ook eens een zeiltje bij met uw  relaties of managementteam  en vaar wel bij een frisse wind.
 
 
direct contact

home

over ons

arrangementen

catering

prijslijst

beschikbaarheid

boekingsformulier en algemene voorwaarden

uitrusting

vaargebied

plattegrond

contact en info

foto galerie

stichting de Oppepper

IJsselmeerbegrafenis

links en sponsors

meer zeilen

FLATBOTTOMSAILING FROM VOLENDAM    PLATTBODENSEGELN AUS VOLENDAM
        AGENDA

      

 

            Niet alleen de meezeiltochten en de introductiecursussen platbodemzeilen, maar ook eventuele andere evenementen als bijvoorbeeld Sail en kijken naar kuilvissen zullen hier worden vermeld. Wij trachten de onderstaande agenda zo actueel mogelijk te houden door elke mutatie te gelijk te verwerken. Bezoek daarom deze pagina met enige regelmaat indien u zich heeft ingeschreven voor een meezeiltocht of evenement. Wij houden hier het aantal nog beschikbare plaatsen bij dat in elk geval nog beschikbaar is, maar ook andere wijzigingen en vertrektijden zullen hier worden aangekondigd. Als er mogelijk nog een 2e keer wordt uitgevaren en de 1e keer is nog niet volledig gevuld, zult u na uw aanmelding nog geen wijziging in het aantal beschikbare plaatsen zien.

            Als zich niet voldoende deelnemers hebben aangemeld, wordt de zeiltocht geannuleerd.

 

               

 

 

NB:  Bij voldoende belangstelling voor de introductiecursus platbodemzeilen, kan deze worden ingevuld indien er verder geen aanmeldingen voor een meezeiltocht zijn en vice versa.

           

 


terug naar pagina introductiecursus platbodemzeilen:                   terug naar "introductiecursus platbodemzeilen"                   (klik op de zeilen) 


terug naar pagina meezeilen:                                                                  terug naar "meezeilen"                   (klik op de zeilen) 


terug naar pagina kuilvissen:                                                                   terug naar "kuilvissen"                  (klik op de zeilen)


naar pagina arrangementen:                                                                     naar pagina "arrangementen"                 (klik op de zeilen)

 


 

De Vries Business Charters, Aletta Jacobslaan 60, 1442 AH PURMEREND, telefoon 0651 – 12.40.91, e-mail info@dvbc.nl

 
 
(terug) naar homepage